Assortiment

Assortiment van Smaak

Naast het gebruikelijke ambachtelijke broodassortiment biedt SMAAK ook spelt, desem en glutenvrij brood aan. Als u daar een vraag over heeft staan we u graag te woord.

Verwennen en verrassen staan bij SMAAK hoog in het vaandel. De kwaliteit van de producten staat bovenaan. We willen het lekkerste en beste en waar mogelijk gezondste brood van Brabant bakken.

Alles uit eigen bakkerij, u kunt de bakker op zijn vingers kijken en vragen stellen zoveel u wilt.

brood

Brood uit ambachtelijke bakkerij

Dagelijks vers voor u gebakken, of u nu Spelt of Desembroden zoekt of een heerlijk gezond volkoren voor thuis of op uw werk, bij SMAAK vind u het allemaal.
Het merendeel van ons brood is lactose vrij, heeft u vragen, stel ze ons.

glutenvrij

Glutenvrij

Niet weg te denken uit het assortiment, wij hebben standaard voor u glutenvrij wit, bruin en rozijnen voor u op voorraad in de vriezer.
Bent u op zoek naar zoete verwennerijen zoals cake, koekjes en stroopwafels, dan horen wij dat graag, dan gaan wij dat voor u verzorgen.

broodjes

Broodjes los of verpakt

Wit, Bruin, Volkoren of Spelt? Hard of zacht, los of per stuk? Wij hebben het dagelijks vers voor u liggen. Broodjes vers uit de oven.

banket

Banket

U mag ons op de vingers kijken hoe wij het banket maken, dat doen wij in de winkel, met eerlijke producten waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Zoutjes, taartjes en heerlijke koeken en gebakjes. Pure ambacht, pure kwaliteit, want uiteindelijk gaat het toch om SMAAK!

delicatessen

Delicatessen

Bij SMAAK verwennen wij u ook graag ‘s avonds bij de borrel, als u visite krijgt, of gewoon voor een gezellig avondje thuis. Zoutjes, vers gebrande noten, GOJI bessen, zongedroogde tomaatjes en een likeurtje voor bij de koffie? Teveel om op te noemen. Bij ons is de lekkerbek aan het juiste adres.

hartigetrek-groot

Hartige trek

Een kip kerry broodje waar u kipfilet in ziet zitten, saucijzenbroodjes met kalfsgehakt, ragoutbroodje waar nog een roût aan te pas komt. Of iets lekkers voor bij de borrel bijvoorbeeld. Herkenbare producten voor die oh zo herkenbare trek.

chocolade

Chocolade

Ambachtelijke bonbons, mooie kleine formaten zodat u niet hoeft te stoppen bij eentje. Voor thuis of luxe verpakt als cadeau. Nougatblaadjes, chocobommetjes gevuld met mint of framboos, alles gemaakt van Callebaut chocolade, uiteraard met het keurmerk voor eerlijke handel. Wist u dat bij het eten van (pure) chocolade, endorfine (gelukshormoon) vrij komt in de hersenen. SMAAKelijk!!!!