Brood zonder E nummer, lactose en lupine vrij

Brood zonder E-nummers, lactose en lupine vrij “Puur genieten in Helvoirt”

 

HELVOIRT – “Mooi vak bakker”. Brood zonder E nummers, lupine vrij en lactose vrij, brood zoals brood bedoeld is. Ook het gebak, wat in de winkel gemaakt wordt, vindt gretig aftrek. Gebak zonder fratsen, maar tongstrelend bij iedere hap. De oven in de winkel staat de hele dag aan zodat de harde broodjes en croissants ook echt vers zijn. En niet te vergeten de eierkoeken, een enorme hit. Elke week gaan er zo’n 750 over de toonbank.

“De consument heeft steeds beter in de gaten dat het verhaal van de supermarkten niet klopt, mensen willen weten wat ze eten en er voor zorgen dat het ook zo gezond en puur mogelijk is”

Als je Eric Maas van Smaak vraagt hoe hij de afgelopen drie en een half jaar in Helvoirt heeft ervaren krijg je een duidelijk antwoord. Maas heeft het naar zijn zin in de winkel aan de Kastanjelaan!

Maas vindt het een heerlijk gevoel dat hij volmondig “ja” kan zeggen, wanneer klanten constateren dat het goed gaat met zijn zaak. “Het aantal klanten stijgt nog steeds. Ik voel me bevoorrecht dat ik op zo’n mooie locatie zit. Tussen de groenteboer en de slager én gratis parkeren voor de deur!”

Dus brood en gebak van de ambachtelijke bakker, elke dag vers!