Patisserie Smaak Brood, banket & delicatessen

Wat fijn dat je er bent!

De heerlijkste taartjes en gebak, de allerlekkerste chocolade en de beste broden hebben we met heel veel zorg en aandacht voor kwaliteit speciaal voor jou gemaakt! Verras en verwen jezelf of iemand anders, want elke dag is er wel iets te vieren… Kom je snel eens proeven?

Over ons

Over ons

Je droom werkelijkheid zien worden is voor iedere ondernemer een magisch moment. Zeker als je er als klein manneke in de bakkerij van je oom al van droomde. 25 oktober 2013 is bakker / patissier Eric Maas met SMAAK een heel nieuw versconcept aan de Kastanjelaan 23 in Helvoirt begonnen. Lekker en gezond brood en banket, aangevuld met heerlijke delicatessen, afgestemd op de wensen van de klant van nu.

Eric leerde de fijne kneepjes van het vak bij de in Den Bosch en Vught befaamde bakkerij van zijn oom Leo en neef Jos den Otter. Als kleine jongen kwam hij daar terecht en raakte besmet met een passie voor mooie en eerlijke producten. Vervolgens is hij nooit meer weggegaan. Een logische volgende stap na al die jaren werken in het familiebedrijf is het geleerde zelf in praktijk te brengen. “Op eigen benen staan en mijn eigen visie uitdragen”, aldus Eric.

Op 13 Maart 2020 opende Eric zijn vestiging in het hart van Den Bosch. Het was een langgekoesterde droom die eindelijk uitkwam, een eigen zaak in zijn geliefde stad. Hoewel de volgende dag de eerste Covid lockdown begon, is SMAAK inmiddels niet meer weg te denken uit het hart van Den Bosch. Wij hebben een gevarieerd assortiment aan ambachtelijke desembroden, verrukkelijke bonbons en gebak om je vingers bij af te likken. En natuurlijk mogen we niet de beroemde Brabantse worstenbroodjes en Bossche Bollen vergeten. Samen met zijn partner Suzanne en het team van medewerkers verwennen ze dagelijks zowel de inwoners van Den Bosch als de vele toeristen die de bakkerij graag opzoeken.

Ook vind je in beide winkels de sieraden van De Bossche Draak. Producten bedacht door Suzanne en Eric ter ere van de drinkfontein op het stationsplein.

We heten je van harte welkom bij SMAAK in Helvoirt en Den Bosch!

Hartelijke groeten van Suzanne en Eric

“Smaak is dus niet zomaar een bakkerij, maar dé beste, meest smakelijke en gezelligste bakker van Den Bosch en omstreken”

Smaak ‘s-Hertogenbosch

Assortiment

Ambachtelijk
brood

Dagelijks vers voor u gebakken, of u nu Spelt of Desembroden zoekt of een heerlijk gezond volkoren voor thuis of op uw werk, bij SMAAK vind u het allemaal.
Het merendeel van ons brood is lactose vrij, heeft u vragen, stel ze ons.

Vegan
assortiment

Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van smaakvolle bakkerijproducten, ongeacht hun dieetvoorkeuren. Daarom hebben we nu een uitgebreid Vegan assortiment: Vegan worstenbroodjes, saucijzenbroodjes, stokbrood, groentesnack, lemon cake, appelpunt, frambozen gebakje, choco cookie en bonbons.

Broodjes los of verpakt

Wit, Bruin, of Volkoren? Hard of zacht, los of per stuk? Onze losse broodjes worden dagelijks vers gebakken. Ze zijn verkrijgbaar in diverse smaken en varianten, van knapperige stokbroden tot zachte bolletjes, zodat er voor elk wat wils is.

Hartige
trek

Geniet van een heerlijk kip kerrie broodje, rijkelijk gevuld met sappige kipfilet, of smaakvolle saucijzenbroodjes met mals kalfsgehakt. Ook bieden we drie soorten echte Brabantse worstenbroodjes aan, waaronder veganistisch, extra gekruid en de klassieke variant.

Chocolade

Flinterdunne chocolaatjes, elk zorgvuldig op smaak gebracht voor een verrukkelijke ervaring. Voor elke feestdag hebben we iets speciaals: van chocoladeletters voor Sinterklaas tot kerstklokken voor Kerstmis, chocoladeharten voor Moederdag en prachtige paaseieren en hazen voor Pasen. Kortom, er is te veel lekkers om op te noemen! Laat je verrassen door ons uitgebreide aanbod en geniet van de heerlijke smaken van onze chocoladelekkernijen.

smaak delicatessen

Delicatessen

Borrelbroden in drie verrukkelijke smaken, waaronder cranberry-notenbrood en volkoren vruchtenbrood, perfect voor bij uw kaasplankje. In Helvoirt verwennen we u graag met heerlijke kazen, zoals onze 3 jaar oude brokkelkaas en truffelkaas. In Den Bosch bieden we een prachtige selectie aan rode en witte wijnen, evenals heerlijke port, om uw borrel compleet te maken. Kom langs en laat u verwennen door onze smaakvolle delicatessen!

Banket

U mag ons op de vingers kijken hoe wij het banket maken, dat doen wij in de winkel, met eerlijke producten waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Taartjes, heerlijke koeken en gebakjes. Pure ambacht, pure kwaliteit, want uiteindelijk gaat het toch om SMAAK!

USP

Genieten is fijn. Samen genieten nog fijner!

Contact

Contact met Smaak

SMAAK HELVOIRT

Kastanjelaan 23, 5268 CA Helvoirt
0411 218 444
info@smaakelijk.nl

Routebeschrijving

Maandag
08.30 – 16.00

Dinsdag – Vrijdag
08.00 – 16.00

Zaterdag
8.00 uur – 15.00 uur

SMAAK ‘S-HERTOGENBOSCH

Fonteinstraat 7, 5211 HP ‘s-Hertogenbosch
073 690 9526
info@smaakdenbosch.nl

Routebeschrijving

Maandag – Zaterdag
8.30 – 17.00

Zondag
9.00 – 15.00